Retail

Je eigen toko

Steeds meer consumenten koken met Japanse ingrediënten. Het 'Oosterse schap' verdient uitbreiding om daar aan tegemoet te komen. Yama's originele producten van authentieke merken bieden deze oplossing. Creëer de 'toko sfeer' in eigen supermarkt.

Succesvolle producten

Trots zijn we op onze Kikkoman sojasaus, die we al voeren sinds 1950, en inmiddels niet meer weg te denken is uit de Nederlandse keuken! Nieuw voor de hobbykoks en Japan-freaks zijn bijvoorbeeld panko om je eigen tonkatsu-steaks mee te paneren, de Kewpie sushi mayonaise en uiteraard de echte rijst- en sushi azijn.

Co-creatie

Wij ontwikkelen en produceren al jaren de beste Oosterse woksauzen, dressings en marinades! Wij durven wel te stellen dat wij de smaak van de consument kennen en willen deze graag met onze klanten invullen door op maat producten te ontwikkelen! Yama biedt inspiratie voor iedereen, op elk moment. Yama is your partner in famous food.

“Het Oosterse schap is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de supermarkt. De Nederlandse consument heeft de Japanse en Aziatische keuken massaal omarmt en opgenomen in hun eetgewoonten.”

Je eigen toko in het assortiment!

Experimenteren en kokkerellen. Het liefst met authentieke, eerlijke producten. De Nederlandse consument zoekt dit. Nu ook in retail. Wij zijn in staat om de beste producten te leveren voor een compleet assortiment.

Johannes van Dam (†), culinair criticus en schrijver van ‘De Dikke van Dam’

 

”Dankzij Yama Products kunnen we al jaren thuis de verrukkelijkste oosterse gerechten bereiden, omdat hun uitstekende producten in veel supermarkten te krijgen zijn. De distributie van Yama is dik in orde.’’

In contact met Yama!

Bel ons op: 030 240 8030 of vul het formulier hieronder in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rfwbs-slide