Foodservice

De basis

Al 50 jaar leveren wij honderden Japanse ingrediënten en producten aan restaurants, cateraars, hotels en winkels. Kikkoman sojasaus, Sapporo bier, Kinjurushi wasabi, Hakutsuru Sake, Uchibori rijstazijn.. Dit is enkel een kleine greep uit de vele grote merken die wij leveren.

Mooie smaken

Japanse gerechten hebben een eigen samenstelling en harmonie. Yama creëert en inspireert door met de moderne gastronomie samen te werken. Zo ontstaan nieuwe bereidingen en smaken met onder andere miso, yuzu, soja en lemongrass.

Inspiratie

Wij willen inspiratie bieden. Door bevlogen mensen met kennis van zaken. Door te luisteren en te creëren en als silent partner te acteren. Wij zijn onder andere verbonden aan:
* De Librije
* Cas Spijkers Academie
* Miele Experience Center
* Sterklas ROC

‘’De Japanse invloeden zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse keuken.
Yama Products biedt mooie producten waarvan je altijd vooraf weet
dat de kwaliteit top is.”

100% Japans – 日本食材Brochure

Japan. De keuken die zich kenmerkt door eenvoud, umami, balans, respect en sereniteit. De Japanse keuken is het symbool voor mensen met een dynamisch en gebalanceerd leven. Japan, het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Retail Sauzen
Afbeelding2 Dressings
Sushi 3 F BIJGESNEDEN Sushi assortiment
Spring Rolls F Japanse snacks
Thee F Dranken
Foodservice Noodles

Sergio Herman, patron-cuisinier The Jane te Antwerpen. Voormalig patron-cuisinier Oud Sluis (***) te Sluis.

 

”Ik verweef veel producten van Yama Products in mijn keuken: sojasaus, witte gember, saké, rijstazijn, zeewier, ponzu en sesamdressing. Ik gebruik het bij mijn Zeeuwse vis- en schaaldieren. Ik wil nog veel meer Japanse accenten leggen want ik ben dol op de Japanse keuken.’’

In contact met Yama!

Bel ons op: 030 240 8030 of vul het formulier hieronder in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
rfwbs-slide