We hopen dat u heeft genoten van het bezoek aan Yama Food op Gastvrij Rotterdam 2025.
Op deze pagina vindt u de twee gerechten die onze chefs hebben bereid. Mocht u meer informatie willen over de bereidingen, ingrediënten of verkrijgbaarheid aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onderaan deze pagina vindt u een contactformulier.
Ichiban Aka-Uo met Gong Bao saus en crispy chili furikake
Proef de verfijning van onze Ichiban Aka-Uo Tatsuta Age: knapperig gebakken roodbaarsfilet met een subtiele toets van Yama Gong Bao saus, afgewerkt met Mishima crispy chili furikake voor een pittige bite. De frisse harmonie van sushi- en rijstazijn, een vleugje Hon Mirin en de kleurrijke combinatie van rode ui, komkommer en bosui maken dit hapje tot een perfecte samensmelting van traditie en vernieuwing.
Ingrediënten
Proef de smaakexplosie van onze Thaise Banh Mi!
Een knapperig broodje gevuld met pittige Pad Krapow, frisse wortel julienne, een kick van chili en een geurige touch van koriander. Een perfecte balans tussen kruidig, fris en hartig – streetfood met een Thaise twist!
Ingrediënten