Binnen onze voortdurende zoektocht naar perfectie leveren we ook een bijdrage aan de chefs van de toekomst. Zowel traditionele chefs die werken via de authentieke Japanse keuken als innovatieve chefs die hun eigen roots op smaak willen brengen met Japanse accenten. Dit doen wij met masterclasses, inspiratiesessies en persoonlijke adviezen.
In de Yama-demonstratiekeuken in Utrecht en op diverse locaties door Nederland geven onze chefs masterclasses. Zij experimenteren hier met authentieke Japanse en nieuwe smaakcombinaties. Deelnemers doen inspiratie op om in hun eigen keuken nieuwe en vernieuwende gerechten te ontwikkelen met hun eigen signatuur.
"Wat Yama uniek maakt, is de kennis die we hebben en doorgeven. Dat we bijzondere producten tot hun recht laten komen en op deze wijze partner willen zijn. Zodat we klanten écht kunnen helpen en inspireren.”
- Arjan Siemerink, culinair chef Yama
Wil jij samen met je keukenteam meer leren over smaken en technieken uit de Japanse keuken? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we dan naar een geschikte invulling op basis van jullie wensen.