Pure smaken, de beste producten, kennis van de Japanse keuken en een voortdurende zoektocht naar perfectie. Yama brengt de foodcultuur van Japan naar jouw westerse professionele keuken.
Wij delen onze kennis over de Japanse foodcultuur zowel graag met traditionele chefs die werken via de authentieke Japanse keuken, als met innovatieve chefs die hun eigen roots op smaak willen brengen met Japanse accenten. Dat doen we met masterclasses, inspiratiesessies en persoonlijke adviezen. En natuurlijk met de allerbeste ingrediënten en producten.
“We verbazen onze klanten nog steeds met kennis en producten uit de Japanse keuken."
- Chih-Sung Ma, Directeur en eigenaar Yama
Wij denken en werken altijd vanuit respect voor tradities en waardering voor optimale ingrediënten. Afkomstig van de meest gedreven leveranciers, uit de beste streek en op het hoogtepunt van het seizoen. In Japan heet dat ‘Shun’. Dat staat voor de voortdurende zoektocht naar perfectie. Een zoektocht die nooit eindigt, omdat perfectie per definitie onbereikbaar is. Shun staat daarmee voor onafgebroken aandacht voor verfijning, respect en toewijding.
Op zoek naar Japanse perfectie in je gerechten?