Uchibori

Zuiverste kwaliteit Japanse azijn als basis voor dé perfecte sushirijst

Uchibori is een toonaangevende sake brouwerij die haar sake fermenteert tot een premium kwaliteit Japanse azijn. Japanse rijstazijn is een milder soort zuur dan de meeste ‘gewone’ azijnsoorten. De rijst en het fermentatieproces geven rijstazijn een uniek kruidig karakter dat je meteen meeneemt op een smaakreis naar Japan. Inspireer jouw klanten met onze recepten met rijstazijn: door de sushirijst, in marinades of dressings, rijstazijn maakt de smaken écht Japans.

Assortiment
Uchibori Dashi-iri Ponzu Yuzu
Uchibori Rice vinegar
Uchibori Sushi vinegar
Uchibori Sanbaizu
Recepten

De smaakvolle azijnen van Uchibori zijn een perfecte basis om rijst mee op smaak te brengen voor je huisgemaakte sushi en een pokébowl met een authentieke smaak. Je kunt de azijn ook gebruiken om bijvoorbeeld zoetzure komkommer mee te maken of om de dressing voor een heerlijke oosterse salade mee op smaak te brengen.

Poké met zalm en tamago
Poké met zalm en tamago
Spinazie-appelsalade
Spinazie-appelsalade
Sticky chicken wings
Sticky chicken wings
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.