TRENDS & INSPIRATIE

Als jouw kennispartner van de Japanse keuken weten we welke innovaties, technieken en producten voor jou relevant zijn.
Ontdek het in deze artikelen en video’s.

6 Nederlandse topchefs shoyu:
6 Nederlandse topchefs over shoyu: zo gebruiken zij deze Japanse sojasaus
In de laatste vijf jaar heeft shoyu een vaste plek in de...
19-10-2023
Inspiratie Sojasaus
Dashi is geen gerecht, maar wa
Dashi is geen gerecht, maar wat dan wel?
 Op tal van menukaarten staat dashi aangeduid als gerecht....
18-10-2023
Smaakmakers Productinformatie
Hoe de Japanse sojasaus shoyu
Hoe de Japanse sojasaus shoyu de Europese (top)keukens veroverde
Het is de Japanse variant van het donkere goud: shoyu. In...
18-10-2023
sojasaus Smaakmakers Productinformatie
Waarom Japanners het liefst ik
Waarom Japanners het liefst iké-jimé geslachte vis eten
De allerlekkerste vis? Die krijgt je volgens de Japanners...
18-10-2023
vis Kooktechniek
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.