Zelf aan de slag met de beste en echt Japanse producten? Samen brengen we de foodcultuur van Japan naar jouw zaak. Laat je inspireren door deze gerechten.
Langzaam gegaarde shortrib, op houtskool gegrild. Gelakt met teriyaki mirin saus, gemarineerde ananas met Kewpie soy sesam dressing en Ito Togarashi.
Shared dessert met bijpassende garnituren van mango, chocoladeganache en chocoladecrunch.
Een deel van de ATK Tom kah kai met een deel kookvocht van asperges, groene knapperige groenten, enoki en wat druppeltjes goma abura (sesamolie).
Krokant gebakken tortilla wraps, gevuld met in kikkoman sojasaus gemarineerde zalm, blokjes mango, avocado, groene tuinerwtjes en pittige QP wasabimayonaise.
Yama’s mega crunchy met 90% garnaal gevuld fingerfood hapje. Frisse salade met wortel, rode ui, koriander en rettich en een dressing van ATK green curry met Uchibori sushiazijn en goma abura (sesamolie).
Yama’s mega crunchy met 90% garnaal gevuld fingerfood hapje, lekker bij de borrel of als onderdeel van een Izakaya (shared dining).
Ichiban Gua Bao Bun, het zijdezachte stoombroodje, gevuld met Ichiban tatsuta, Yama kimchee korean BBQ sauce en verse lente ui
Door het boterzachte deegvelletje van de Ajinomoto Prawn Gyoza is het perfect te gebruiken in een aromatische bouillon. Gecombineerd met gebakken garnaaltjes is het een heerlijke lichte bereiding.
De Japanse dumpling gevuld met kip en knoflook. Op Japanse wijze bereid door het product aan een kant te bakken en vervolgens aan een zijde te stome door toevoeging van sake of water. Het krokante "koekje" is een mengsel van water en zetmeel.
Het is ondertussen geen geheim dat de Japanse keuken wereldwijd enorm populair is. Sushi, ramen en okonomiyaki maar ook deze Katsu Sando misstaat niet op menig menukaart. Zacht wit melkbrood, in dit geval met krokante Ichiban Tori katsu, fijngesneden spitskool en Bulldog Tonkatsu saus.
Met de hand gesneden malse kippendij, in panko gepaneerd. In een variatie van een caesarsalade, of als hapje bij de borrel met zoete Yama Japanse sesamsaus.met zoete Yama Japanse sesamsaus.
De warme smaak van Chinese 5 spice gecombineerd met malse eend maakt de vulling van deze crunchy springroll om te watertanden. Het deeg is super crunchy en neemt weinig olie op.
Itamae Yakitori Pure, de beroemde kipdij op een “teppo” (stokje), kort grillen boven houtskool. Serveer traditioneel met S&B Shichimi Togarashi en een extra drizzle Yama Yakitori Sauce.et zoete Yama Japanse sesamsaus.
De verse jonge sojabonen in de schil zijn te gebruiken voor soep of als appetizer. Kook de boontjes in water of in dashi met Ninben Shirodashi Gold EU. Geef eenvoudig verschillende smaken met bijvoorbeeld S&B Shichimi Togarashi en zeste van limoen of geroosterde sesamzaadjes met sesamolie en grof zeezout.
Een krokante cracker van nori, tempura en pittige wasabi. Bij de borrel, als appetizer bij een izakaya of als krokantje bij een gerecht of amuse.
Zacht gegaard kalfvlees in Marutomo Kombu Katsuo Tsuyu, verse kropsla, gekarameliseerde ui en kimchee. Kimchee is ondertussen al redelijk bekend. De Koreaanse gefermenteerde kool met chili en knoflook is een heerlijke smaakmaker in tal van gerechten. Yama heeft een aantal producten geïnspireerd op deze smaak, zoals de Yama Kimchee Base.
Wao Mochi Ice Cream Tropical, zacht rijstdeeg gevuld met frisse sorbet van tropisch fruit. Als dessert met verschillende soorten gemarineerd tropisch fruit en frisse saus van kiwi en Haguruma Yuzu Kajyu.