Ingrediënten
                
                
                Bereidingswijze
                
                    
	- Maak de garnalen schoon en strooi er zout en peper op.
- Laat de garnalen 4-5 minuten marineren.
- Besprenkel met aardappelzetmeel en frituur op 160-180 graden. Hierdoor worden de garnalen lekker crispy en wordt het makkelijk om ze te pellen.
- Serveer met groente en saus.
 
             
         
     
    
        
            
                
                    
                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Tongfilet met wasabipuree
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Tomatensalade met wasabidressing
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Zalmspaghetti al cartoccio
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Teriyaki-jackfruit rijstbowl
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Couscous met gegrilde groenten en burrata
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Gerookte zalm op speltbrood
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                             
                 
             
         
     
    
        Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze 
Privacy policy.