Sticky chicken wings

Uchibori | 4 personen
Sticky chicken wings
Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Breng het water samen met de Kikkoman Sojasaus en Uchibori Sushi Vinegar aan de kook.
  • Voeg de kippenvleugels toe en zet het vuur laag. Gaar de kippenvleugels circa 30 minuten onder het kookpunt.
  • Giet de kippenvleugels af en laat ze even uitlekken en rusten.
  • Hussel ze door de bloem en frituur ze krokant op 190ºC.
  • Doe ondertussen de Kimuchi no Moto, honing en roomboter in een kom. Voeg hier de gefrituurde kippenvleugels aan toe en hussel goed door dat overal saus zit.
  • Snijd de bosui fijn, strooi over de sticky chicken wings en serveer direct.
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.