Sticky chicken wings
Uchibori | 4 personen
Ingrediënten
-
1,5 l
-
100 ml
-
1 kg
-
100 gr
-
100 ml
-
1 el
-
Roomboter, op kamertemperatuur
1 el
-
1 st
Bereidingswijze
- Breng het water samen met de Kikkoman Sojasaus en Uchibori Sushi Vinegar aan de kook.
- Voeg de kippenvleugels toe en zet het vuur laag. Gaar de kippenvleugels circa 30 minuten onder het kookpunt.
- Giet de kippenvleugels af en laat ze even uitlekken en rusten.
- Hussel ze door de bloem en frituur ze krokant op 190ºC.
- Doe ondertussen de Kimuchi no Moto, honing en roomboter in een kom. Voeg hier de gefrituurde kippenvleugels aan toe en hussel goed door dat overal saus zit.
- Snijd de bosui fijn, strooi over de sticky chicken wings en serveer direct.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.