Miso Buta
Itamae | 4 personen
Ingrediënten
-
600 gr
-
1 bosje
-
2 st
-
2 tenen
-
2,5 el
-
3 tl
-
snufje
Bereidingswijze
- Snijd de speklappen schuin in dunne plakjes. Marineer de gesneden speklappen met zout, peper en slaolie. Laat deze 20 minuten intrekken.
- Snijd de bosui in schuine stukken (leg de groene en witte delen apart) Hak de knoflook fijn en snijd de zoete uien in reepjes.
- Verhit 1 el olie in een brede koekenpan en bak de gesneden speklappen aan beiden kanten licht goudbruin. Doe de fijne knoflook, de reepjes zoete uien en witte delen bosui bij de speklappen en bak deze 1 minuut mee.
- Voeg de Miso soup stock erbij en blijf bakken tot dat deze is opgelost. Voeg de La-yu en de groene delen van de bosui toe en roerbak nog 15 seconden.
- Dit gerecht kun je ook serveren met Itamae rijst.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.