Cha Soba met sojadipsaus
Itamae | 4 personen
Ingrediënten
-
300 gr
-
1 el
-
1 el
-
2 vellen
-
4 el
-
1 el
-
1 tl
-
1 el
Bereidingswijze
- Kook de Cha Soba gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Giet de noodles af in een zeef en spoel ze koud in ijskoud water.
- Meng vervolgens met de Goma Abura met de Irigoma Kuro.
- Rooster de Itamae Nori boven het gasfornuis circa 10 seconden per kant en snijd vervolgens in fijne reepjes.
- Meng de Kikkoman Sojasaus, Uchibori Rice Vinegar, suiker, Katsuobushi en fijngesneden chilipeper in een steelpannetje, breng aan de kook en laat vervolgens afkoelen.
- Zeef de saus.
- Serveer de noedels met de norireepjes en dipsaus.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.