Gerookte zalm op speltbrood
Kewpie | 4 personen
Ingrediënten
-
200 gr
-
4 el
-
1 el
-
100 ml
-
10 plakjes
-
4 plakjes
-
1 st
-
8 st
Bereidingswijze
- Meng de Kinjirushi Neri Wasabi door de Kewpie Mayonaise en besmeer het broodje met het mengsel.
- Leg de komkommer in de Uchibori Sushi Vinegar en laat enkele minuten staan.
- Beleg de boterhammen met de diverse ingrediënten.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.