Pittige groene curry
KEIO
Ingrediënten
Bereidingswijze
- Verhit olie in een pan.
- Schil en snij de ui in halve ringen.
- Schil en pers knoflook.
- Halveer de chilipeper en snij in halve ringen.
- Bak de ui, knoflook en chilipeper aan voor ongeveer een minuut.
- Voeg de currysaus samen met de kokosmelk en twee eetlepels vissaus toe.
- Voeg de groente en garnalen toe en laat ongeveer drie minuten meekoken.
- Voeg als laatste de basilicum toe en bewaar iets voor de garnering.
- Serveer met pandanrijst.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.