Tomatensalade met wasabidressing
Kinjirushi | 4 personen
Ingrediënten
-
600 gr
-
1 bakje
-
4 st
-
5 el
-
2 tl
-
2 vellen
Bereidingswijze
- Snijd de tomaten in grove stukken.
- Meng de Kewpie Sesame Soy Dressing met de wasabipasta tot een dressing.
- Schenk de dressing vervolgens over de tomaten en laat circa 10 minuten intrekken.
- Snijd de nori in mooie dune reepjes.
- Leg de salade in een kommetje met een shiso-blad en top af met de granaatappelpitjes en gesneden nori.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.