Japanse zalmsalade
Kinjirushi | 4 personen
Ingrediënten
-
400 gr
-
150 gr
-
3 el
-
2 tl
-
50 gr
-
20 gr
-
1 klein bosje
-
1 st
Bereidingswijze
- Meng de wasabipasta door de Kewpie Mayonaise en yoghurt.
- Voeg de zalm, augurk en kappertjes toe.
- Snijd de bieslook fijn en meng dit door de salade. Breng als laatste op smaak met peper, zout en wat citroenrasp.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.