Oyakodon
Hakutsuru | 4 personen
Ingrediënten
-
400 gr
-
100 ml
-
300 ml
-
3 el
-
3 el
-
1 st
-
4 st
-
3 st
-
4 st
-
.
-
4 st
Bereidingswijze
- Kook de Itamae Rice gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Meng de Tsuyu no Moto met water in een koekenpan samen met de sojasaus en sake.
- Pel de ui en snijd in halve ringen. Voeg deze toe aan de bouillon en kook in circa 5 minuten gaar.
- Snijd de kippendijen in dunne reepjes en voeg deze toe aan de bouillon en laat circa 5 minuten zachtjes koken.
- Snijd de bosui fijn en voeg de helft toe aan de pan.
- Klop 4 eieren heel licht door elkaar en schenk in de pan.
- Leg een deksel op de koekenpan en gaar circa 3 minuten op middelhoog vuur.
- Verdeel de inhoud met kip over de rijst en maak in het midden een gaatje, voeg hier een rauwe eidooier aan toe. Bestrooi met bosui en een beetje Shichimi Togarashi.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.