Poké met zalm en tamago
Uchibori | 4 personen
Ingrediënten
-
300 g
-
70 ml & 2 el
-
200 gr
-
2 el
-
1 st
-
50 gr
-
100 gr
-
120 gr
-
1 bakje
-
2 tl
-
2 tl
Bereidingswijze
- Kook de sushirijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Koel terug tot hand warm en breng op smaak met de Sushi Vinegar.
- Snijd de zalmfilet in stukjes en marineer in de Miso Yuzu.
- Schil de wortel en schaaf deze in flinterdunne plakjes en marineer in de Sushi Vinegar.
- Snijd de tamago in mooie plakjes.
- Schep de rijst in een ruime bowl. Tip: serveer de rijst in een pokébowl altijd lauw warm! Houd als regel aan: beter te warm dan te koud.
- Leg alle ingrediënten mooi gerangschikt op de rijst. Top af met de tuinkers en sesamzaadjes.
- Tip: Marineer de sojaboontjes in 4 el Yuzu Seasoning!
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.