Poké met zalm en tamago

Uchibori | 4 personen
Poké met zalm en tamago
Ingrediënten
Bereidingswijze
  • Kook de sushirijst gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Koel terug tot hand warm en breng op smaak met de Sushi Vinegar.
  • Snijd de zalmfilet in stukjes en marineer in de Miso Yuzu.
  • Schil de wortel en schaaf deze in flinterdunne plakjes en marineer in de Sushi Vinegar.
  • Snijd de tamago in mooie plakjes.
  • Schep de rijst in een ruime bowl. Tip: serveer de rijst in een pokébowl altijd lauw warm! Houd als regel aan: beter te warm dan te koud.
  • Leg alle ingrediënten mooi gerangschikt op de rijst. Top af met de tuinkers en sesamzaadjes.
  • Tip: Marineer de sojaboontjes in 4 el Yuzu Seasoning!
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.