Sesam Tonijn Pokébowl 
                Kewpie | 4 personen
                
                
                
                
             
            
                
                Ingrediënten
                
                    
                                                    - 
                                
                                600 gr                            
- 
                                
                                                                            
                                            Rauwe tonijn, in blokjes gesneden                                         
 240 gr
- 
                                
                                Een paar druppels                            
- 
                                
                                4 el                            
 
                
                Bereidingswijze
                
                    
	- Doe de rijst in een kom.
- Maak de tonijn aan met de sesamolie en leg deze op de rijst.
- Leg de bimi en mango erbij.
- Druppel tot slot de Kewpie roasted sesame dressing erover.
 
             
         
     
    
        
            
                
                    
                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Tongfilet met wasabipuree
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Tomatensalade met wasabidressing
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Zalmspaghetti al cartoccio
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Teriyaki-jackfruit rijstbowl
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Couscous met gegrilde groenten en burrata
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                
                                    
                                
                                
                                    Gerookte zalm op speltbrood
                                    
                                    
                                 
                             
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                                    
                                             
                 
             
         
     
    
        Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze 
Privacy policy.