Spinazie-appelsalade
Uchibori | 4 personen
Ingrediënten
-
400 gr
-
2 st
-
100 gr
-
40 gr
-
1 handje
-
4 el
-
12 el
-
2 tl
-
2 tl
-
0,5 tl
Bereidingswijze
- Doe de spinazie in een ruime kom.
- Snijd de appel in plakjes. Voeg de gesneden appel, walnoot en veenbessen toe aan de salade.
- Kruimel de feta over de salade en meng het geheel.
- Meng voor de dressing de azijn met de olijfolie, mosterd honing en wat peper naar smaak.
- Verdeel de dressing over de salade.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.