Zalm in miso
Hakutsuru | 4 personen
Ingrediënten
-
4 el
-
2 el
-
2 el
-
2 el
-
4 st
-
1 st
Bereidingswijze
- Meng de miso met de mirin, sake en suiker tot een papje.
- Smeer hier de zalmfilet mee in en bedek met folie. Marineer minimaal 1 dag in de koelkast.
- Zet de oven aan op hetelucht (250 graden) en de grillstand (zo hoog mogelijk).
- Veeg de overtollige marinade van de zalm af en leg de zalm op een ovenplaat.
- Zet de zalm voor circa 8 minuten in de oven totdat deze mooi gaar is en goudbruin.
- Snijd de bosui fijn en strooi deze over de zalm.
- Leg de zalm op een bord en serveer eventueel met wat groente.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.