Zalmspaghetti al cartoccio
Kikkoman | 4 personen
Ingrediënten
-
4 st
-
300 gr
-
100 gr
-
25 ml
-
200 gr
-
Gedroogde Provençaalse kruiden
0,5 el
-
Geraspte schil van een citroen
0,5 el
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Neem 4 vellen bakpapier van 30x45 cm.
- Meng de sojasaus, crème fraîche, citroenrasp en de helft van de kruiden in een kommetje.
- Breng in een grote pan water met ruim zout aan de kook. Kook de spaghetti 5 minuten voor. Niet langer, hij gaart in de oven verder.
- Giet de spaghetti af, maar bewaar 100 ml kookwater.
- Meng de spaghetti en de diepvrieserwtjes met het bewaarde kookwater en het crème-fraîchemengsel in een grote pan.
- Verdeel de spaghetti over de vier vellen bakpapier, leg op elke portie spaghetti een stuk zalm en strooi de overgebleven kruiden erover.
- Vouw de vier stukken papier elk tot een stevig pakje zodat er geen stoom kan ontsnappen Leg de pakjes op een bakplaat met een rand en bak 12 minuten in de oven. Dien meteen op, maak de pakjes aan tafel open.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.