Cha Soba met sojadipsaus

Itamae | 4 personen
Cha Soba met sojadipsaus
Ingrediënten
  • Cha Soba noodles
    300 gr
  • Goma Abura
    1 el
  • Irigoma Kuro
    1 el
  • 2 vellen
  • 4 el
  • Uchibori Rice Vinegar
    1 el
  • Suiker
    1 tl
  • Katsuobushi
    1 el
Bereidingswijze
  • Kook de Cha Soba gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Giet de noodles af in een zeef en spoel ze koud in ijskoud water.
  • Meng vervolgens met de Goma Abura met de Irigoma Kuro.
  • Rooster de Itamae Nori boven het gasfornuis circa 10 seconden per kant en snijd vervolgens in fijne reepjes.
  • Meng de Kikkoman Sojasaus, Uchibori Rice Vinegar, suiker, Katsuobushi en fijngesneden chilipeper in een steelpannetje, breng aan de kook en laat vervolgens afkoelen.
  • Zeef de saus.
  • Serveer de noedels met de norireepjes en dipsaus.
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.