Japanse Curry

Itamae | 4 personen
Japanse Curry
Ingrediënten
  • Ui
    1 st
  • Wortel
    1 st
  • Aardappels
    4 st
  • Kippendijen
    3 st
  • Water
    600 ml
  • Vermont Curry
    4 blokjes
  • 200 g
  • Kyurizuke
    4 el
Bereidingswijze
  • Kook de Itamae Rice gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  • Pel de ui en snijd deze in grove stukken.
  • Schil de wortel, snijd deze in de lengte doormidden en vervolgens in stukjes van 1 centimeter dik.
  • Snijd de kippendijen in grove blokjes.
  • Was de aardappels en snijd deze met schil in grove stukken.
  • Verhit een scheutje olie in de pan en voeg de ui samen met de kip toe. 
  • Voeg vervolgens de wortel en de aardappels toe en verwarm nog circa 1 minuut door.
  • Schenk het water erbij en breng circa 10 minuten aan de kook.
  • Voeg nu de blokjes Vermont Curry toe. Snijd deze grof, dan lossen ze makkelijker op. 
  • Serveer de curry met rijst op een bord en leg wat Kyurizuke op de rijst. 
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.