Japanse trio

KEIO
Japanse trio
Ingrediënten
  • Wagyu
    .
  • Wortel
    .
  • Paprika
    .
  • Witte ui
    .
  • Courgette
    .
  • IJsbergsla
    .
  • Asperges
    .
  • Komkommer
    .
  • Aubergine
    .
  • Kings prawns
    .
  • Radijs
    .
Bereidingswijze

Bereiding gerecht 1

  • Snij alle groente klein en roerbak kort.
  • Snij de wagyu beef heel dun en serveer rauw bovenop de groente.
  • Serveer in een ijsbergslablad.

 

Bereiding gerecht 2

  • Snij de asperges, wortel en komkommer heel fijn.
  • Bak de garnalen kort in olie met zout.
  • Serveer in een ijsbergslablad.

 

Bereiding gerecht 3

  • Snij de courgetti, ui, paprika en wortel heel fijn.
  • Het schaakbord is gemaakt van blokjes aubergine en paprika.
  • Serveer de salade op een bedje van radijs in een ijsbergslablad
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.