Tongfilet met wasabipuree

Kinjirushi | 4 personen
Tongfilet met wasabipuree
Ingrediënten
  • Aardappels, geschild en in blokjes
    500 gr
  • Boter
    5 gr
  • Melk
    150 ml
  • Kinjirushi Neri Wasabi
    2 tl
  • Wortel, in kleine stukjes
    1 st
  • Tongfilets
    4 st
  • Verse spinazie
    500 gr
  • Zonnebloemolie
    1 el
  • 2 el
Bereidingswijze
  • Kook de aardappels circa 20 minuten totdat ze goed gaar zijn.
  • Voeg de boter, melk en Kinjirushi Neri Wasabi aan toe en stamp tot puree.
  • Verhit een koekenpan met een klontje boter.
  • Bak de tong op middelhoog vuur in circa 3 minuten per kant gaar. 
  • Verhit een grote hoge pan met een scheutje olie en roerbak de spinazie totdat het geslonken is. Voeg er vervolgens de Kewpie Roasted Sesame Dressing aan toe.
  • Serveer de tong met de puree en spinazie.
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.