Pittige groene curry

KEIO
Pittige groene curry
Ingrediënten
  • Ui
    .
  • Knoflook
    .
  • Chilipeper
    .
  • Currysaus
    .
  • Vissaus
    .
  • Kokosmelk
    .
  • Limoen
    .
  • Grote garnalen
    .
  • Aziatische groente
    .
  • Thaise basilicum
    .
Bereidingswijze
  • Verhit olie in een pan.
  • Schil en snij de ui in halve ringen.
  • Schil en pers knoflook.
  • Halveer de chilipeper en snij in halve ringen.
  • Bak de ui, knoflook en chilipeper aan voor ongeveer een minuut.
  • Voeg de currysaus samen met de kokosmelk en twee eetlepels vissaus toe.
  • Voeg de groente en garnalen toe en laat ongeveer drie minuten meekoken.
  • Voeg als laatste de basilicum toe en bewaar iets voor de garnering.
  • Serveer met pandanrijst.
Bekijk meer recepten
© 2024 Yama | Privacyvoorwaarden |
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Privacy policy.