Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Kikkoman | 4 personen
Ingrediënten
-
200 gr
-
Gepelde jackfruit in blik
400 gr
-
100 gr
-
100 gr
-
2 tl
-
2 tl
-
0,5 tl
-
2 tl
-
4 el
-
2 st
-
2 tl
-
200 gr
-
200 gr
-
200 gr
-
2 teentjes
-
2 el
-
1 tl
-
1 tl
Bereidingswijze
- Kook de rijst gaar.
- Spoel de gepelde jackfruit af en meng grondig met de Kikkoman-teriyakimarinade, tomatenpuree en kruiden.
- Bak alles in olijfolie.
- Snij de paprika's in kleine blokjes. Bak samen met de gehakte knoflook kort in olijfolie. Breng op smaak met citroensap, Kikkoman-teriyakimarinade, peper, komijn en verse koriander. Schil de avocado, snij in plakjes en bestrooi met sesamzaad.
- Verdeel de gekookte rijst over twee kommen en serveer met de toppings.
Tongfilet met wasabipuree
Tomatensalade met wasabidressing
Zalmspaghetti al cartoccio
Teriyaki-jackfruit rijstbowl
Couscous met gegrilde groenten en burrata
Gerookte zalm op speltbrood
Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op
'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze
Privacy policy.